O Lunin art

Ko ustvarjam diham. Ko diham ustvarjam. Ustvarjanje, še posebej slikanje, je moj mehurček.

Mehurček v katerem se počutim varna in kjer sem lahko to kar sem. Najraje ustvarjam ponoči, ko sva samo luna in jaz. Iz tega izhaja tudi ime, ki sem si ga izbrala za svojo znamko pod katero ustvarjam.
Ustvarjam z navdušenjem, ljubeznijo in čustvi tistega trenutka, dneva. Trenutno so moja največja strast stenske in pustne maske. Sem in tja naslikam, narišem tudi kakšno sliko. Rada šivam, kvačkam in pletem. In najlepši občutek je, ko vidim, da nekdo ceni moje delo. Sprva so bili to le prijatelji in družina, ker pa se je povpraševanje po mojih izdelkih povečalo, sem se odločila moje delo deliti z vami.

Da je v mojih izdelkih polno moje pozitivne energije pa poskrbi moja družina, dve energični in prelepi hčerki in čudovit mož. In prav oni mi dajejo spodbudo pri ustvarjanju, pri razvijanju novih idej in tehnik. Že od nekdaj sem kreativna in imam ”sindrom nemirnih prstov”, kar pomeni, da moram vedno nekaj početi, ustvarjati. Ta dar sem začela razvijati v Srednji šoli za oblikovanje in fotografijo na Umetniški gimnaziji. Od gimanzije naprej se z ustvarjanjem ukvarjam ljubiteljsko, delam s srcem in za svojo dušo in so zato izdelki zame nekaj posebnega, del mene.

Odločena sem, da tudi v izdelkih ustvarjenih samo za vas pustim samo dobro in pozitivno energijo.

Doroteja Smolej