Poslikava restavracije

Imela sem izjemno čast sodelovati pri prenovi restavracije za znanca in prijatelja. Priprave na poslikavo niso trajale dolgo časa, saj je bila ideja o rožicah takoj všečna vsem prisotnim. Lastnik restavracije se je odločil, da bom poslikala kar nekaj sten, izbira motivov pa je zaupal meni. Z barvami sem se prilagodila temi restavracije in to so orhideje ki so večinoma v vijoličnih odtenkih.

Uporabila sem črno, roza, vijolično in belo akrilno barvo. Na steni nasproti vhoda gosta pričaka pogled na vejo s cvetovi v vseh odtenkih izbranih barv. Severno steno krasi črna vaza pisanih orhidej, južno pa čarobno grmovje zvitih vej, kateri cvetje se dviga proti nebu. V sobici za zaključeno družbo je najdaljša stena poslikana z dvema cvetočima vejama, ki nežno objemata stenski lučki.

Nekaj sten v restavraciji zapolnjujejo moje slike na platnu z motivi cvetlic, ki so na voljo tudi v spletni trgovini.

 

 

Za konec so me fantje pripravili tudi do tega, da sem splezala na 3m visok delavni oder in na fasado narisala napis z novim imenom restavracije. Očitno lahko premagam strah pred višino če me kdo podkupi z dobro sladico 🙂

 

 

Oštarija pri Silvi se nahaja v Crngrobu ob sprehajalni gozdni poti blizu cerkve Marijinega oznanenja. Oštarija je na visokem nivoju in ima prijeten ambient z vrhunsko postrežbo in slastno hrano. Več slik Oštarije pri Silvi si oglejte v spodnji galeriji.

Sledite in delite s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja